Olst-Wijhe Regio

Jeugdvoetbaltoernooi met internationaal deelnemersveld

Elfde editie van CARE IJssel Trophy in Wijhe

Wijhe´92 organiseert in samenwerking met Euro-sportring dit jaar de 11e editie van de CARE IJssel Trophy. Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei.

Er is wederom een internationaal deelnemersveld met teams uit verschillende landen binnen Europa zoals Duitsland, Denemarken, België en Frankrijk. Natuurlijk zullen ook verschillende teams van Wijhe’92 de club vertegenwoordigen. Het internationale jeugdvoetbaltoernooi is bedoeld voor jongens B, C, D en E-teams. De teams verblijven tijdens het toernooi allemaal op Summercamp Heino. Overdag komen ze naar het sportpark van Wijhe’92 om sportief de strijd aan te gaan waarbij ook fairplay een belangrijke rol speelt. Naast het voetbal is er ook allerlei ander vertier te vinden voor de deelnemers. 

Vorig jaar werd de CARE IJssel Trophy door de deelnemende teams beoordeeld als beste toernooi van alle toernooien georganiseerd door Euro-sportring. De organisatie gaat er ook dit jaar weer alles aan doen om het toernooi een groot succes te maken. Hierbij is de inzet van vrijwilligers van groot belang en er zullen weer meer dan 120(!) vrijwilligers enthousiast hun steentje bijdragen. Wijhe’92 nodigt u van harte uit om op 11 en 12 mei een kijkje te komen nemen bij de CARE IJssel Trophy.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.ijsseltrophy.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer