Olst-Wijhe Regio

TTV Wijhe organiseert twee open zondagen

Tafeltennisvereniging Wijhe organiseert de komende twee zondagen een open huis om kennis te laten maken met dynamic tennis (10 december) en tafeltennis (17 december). Het clubgebouw aan de Lange Slagen 41 is geopend van 14 tot 16.30 uur.

Dynamictennis is een relatief nieuwe sport die wordt gespeeld met een kort, licht racket en een speciale foambal met het formaat van een tennisbal; uitermate lichte materialen dus met weinig fysieke belasting. Het speelveld heeft de afmetingen van een badmintonveld. Dynamic tennis is geschikt voor jong en oud en kan worden gespeeld als enkel- en dubbelspel. De sport is gemakkelijk aan te leren. Op de website van TTV Wijhe (www.ttvwijhe.nl) is ook een video te zien van dynamictennis.

Open dag tafeltennis op zondag 17 december
Op zondagmiddag 17 december biedt de vereniging gelegenheid om kennis te maken met tafeltennis. Die middag zijn er verschillende activiteiten, zoals: een demonstratie met uitleg over spelen met effect, een spellencircuit, gelegenheid om zelf te spelen en minitafeltennis. Voor beide sporten zijn alle materialen aanwezig, staat de koffie klaar en wordt voor kinderopvang gezorgd.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer