Raalte Regio

Wegens groot succes wordt actie verlengd én uitgebreid

Meisjes- en damesvoetbal 50% korting bij SV Raalte

SV Raalte heeft haar kortingsactie uitgebreid: niet alleen nieuwe pupillen krijgen 50% korting op het eerste jaar contributie, maar deze actie geldt nu ook voor alle dames en meisjes die zich aanmelden bij SV Raalte.

SV Raalte vindt het belangrijk dat iedereen, grote of kleine portemonnee, kan sporten en merkt steeds vaker dat er ouders zijn die moeite hebben om de contributie te betalen. Hierdoor wordt soms de keuze gemaakt om een kind niet te laten sporten. Zonde! Daarom biedt SV Raalte nieuwe pupillen, meisjes en dames een contributiekorting van 50% op het eerste seizoen aan. Daarmee slaat de vereniging twee vliegen in één klap. Enerzijds wordt het zo voor meer pupillen en meiden mogelijk om te sporten en anderzijds is het goed voor de club, omdat het aantal leden groeit.

SV Raalte is een sportieve vereniging, waarbij gezelligheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel staan. Naast het voetballen organiseert SV Raalte jaarlijks een aantal kosteloze activiteiten, zoals zwemmen, schaatsen en een jeugdkamp.

De contributie voor nieuwe reguliere pupillen in het seizoen 2017/2018 bedraagt met deze actie slechts € 15,43 per kwartaal. Voor nieuwe meisjes (junioren) is dat € 18,90 per kwartaal en voor de nieuwe dames (senioren) € 24,78 per kwartaal.

Meer informatie en de algemene voorwaarden over deze actie zijn te vinden op www.svraalte.nl/korting

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer