Raalte Regio

Bas Nijhuis te gast op nieuwjaarsreceptie Rohda Raalte

Op zaterdag 6 januari is topscheidsrechter Bas Nijhuis samen met Eddy van der Ley te gast bij de Nieuwjaarsreceptie van Rohda Raalte. Vanaf 16:00 uur kunnen alle leden, sponsoren en supporters elkaar onder het genot van een hapje en een drankje, de beste wensen komen wensen. Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie is er het Rohda Raalte Dartstoernooi dat aanvangt om 14:00 uur.

Foto: Archief

Bas Nijhuis signeert op zaterdag 6 januari zijn spraakmakende boek ‘Niet zeiken, voetballen!’ bij Rohda Raalte. Tussen 18.15 uur en 19.30 uur is de internationaal topscheidsrechter samen met schrijver Eddy van der Ley van de partij in de kantine op sportpark Tijenraan. Het bezoek van het duo bestaat uit de verkoop van het boek, een signeersessie en een fotomoment. Als klap op de vuurpijl voeren Nijhuis en Van der Ley een korte show op met vermakelijke anekdotes.

‘Niet zeiken, voetballen!’ vliegt over de toonbank en had na twee weken, naast zeer positieve recensies, de status van bestseller te pakken, met een top 3-notering in de Bestseller Top 60. Na drie weken was het boek al toe aan de vijfde druk. Alle belangstellenden zijn welkom.

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer