Raalte Regio

Bekerzeges voor Rohda Raalte en Heino

In de poulefase van het bekertoernooi hebben Rohda Raalte en Heino afgelopen weekend hun tweede wedstrijd gewonnen. Rohda was op eigen veld met 4-0 te sterk voor Lemelerveld, terwijl Heino met 2-0 won van ASC'62.

Lemelerveld hield het bijna veertig minuten vol op Sportpark Tijenraan, totdat Teun Bakhuis van dichtbij de openingstreffer tegen de touwen schoot. In de tweede helft deed de thuisploeg er een schepje bovenop. Dankzij treffers van Lars van Schooten, Mart Lugtenberg en Wesley Hansler liep de score op naar 4-0.

Dankzij deze zege is Rohda Raalte al na twee wedstrijden verzekerd van een plekje in de knock-outfase. Komende zondag staat nog het laatste groepsduel op het programma, uit tegen Schalkhaar.

Heino
VV Heino is nog allerminst zeker van een plekje in de volgende ronde. Afgelopen zaterdag had de ploeg al uitgeschakeld kunnen worden, maar dankzij de 2-0 zege op ASC'62 is de formatie van Martijn de Vogel nog in de race. Doelpunten kwamen van Luc Fakkert en Ricardo Kuijer. 

In de bekerpoule neemt Heino nu de derde plaats in, achter Dalfsen en ASC'62. Aanstaande zondag ontvangt de ploeg op eigen veld Overwetering. Na het resultaat van het duel tussen ASC'62 en Dalfsen, komende zaterdagmiddag, zal duidelijk zijn wat er voor Heino nodig is om de volgende ronde te bereiken.

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer