Raalte Regio

Wedstrijd van de Week: Heeten – Epe

Voor een aantal teams zit de competitie er al op, maar niet voor iedereen. Zo moet Heeten zondag nog flink aan de bak. De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het competitietreffen tussen Heeten en Epe.

Heeten heeft het lastig in de Tweede Klasse J. De ploeg is de laatste weken bezig aan een uitstekende reeks, maar staat nog steeds op de twaalfde plek. De rechtstreekse degradatie van Markelo is definitief, daar hoeven de Heetenaren zich geen zorgen meer om te maken. Maar nacompetitie komt wel erg dichtbij.

Met name de verdediging van de Heetenaren is dit seizoen verre van waterdicht. In 25 duels kregen de Sallanders maar liefst vijftig doelpunten om de oren. Alleen Vaassen en Markelo kregen meer doelpunten tegen, maar deze ploegen staan dan ook respectievelijk op de voorlaatste en laatste plaats.

Zondag neemt Heeten het in eigen huis op tegen Epe. De ploeg staat op de tiende plek en speelt nergens meer voor.

De wedstrijd begint om 14.00 uur. Tot die tijd kun je hieronder een voorspelling doen. Uit de goede voorspellingen wordt een bal van Intersport Schutte verloot. Let op: Slechts één voorspelling per e-mailadres.

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit