Raalte Regio

Krommeloop Schiet Toernooi in de Treffer

Schietsportvereniging de Treffer uit Heino houdt deze herfst weer het RegioBank Krommeloop Schiet Toernooi in de Treffer in Heino. Dit toernooi is speciaal bedoeld voor recreanten die graag eens met de schietsport kennis willen maken. De voorrondes zijn gepland op woensdag 24 en vrijdag 26 oktober en de vrijdagen 2, 9 en 16 november.

Foto: SV De Treffer | Google Maps

Per avond strijden er maximaal zeven teams om een plek in de finale. Die vindt plaats op vrijdag 23 november. De belangstelling voor het toernooi groeit. In 2015 deden twaalf teams mee, vorig jaar dertig. Vriendengroepen, sportverenigingen, families, collega’s en of bedrijven zijn allemaal welkom om zich in te schrijven.

Elk team dient te bestaan uit vier personen: mannen, vrouwen of gemengd. Alle schutters schieten opgelegd, echter wanneer men uit de vrije hand wil schieten, is daartegen géén bezwaar. Er wordt gestreden om de Kromme Loop-trofee. Daarnaast zijn er voor de plaatsen 2 en 3 mooie bekers beschikbaar en krijgen de beste vrouwelijke en mannelijke schutter ook een bokaal.

De deelnamekosten bedragen 20 euro per team (te voldoen voor aanvang van de wedstrijden). De avonden beginnen telkens om 19.30 uur. Iedereen is welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen.

Voor meer informatie en/of inschrijving zie: www.svdetrefferheino.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer