Raalte Regio

Aquafietsmarathon voor Roparun

Aafke Willemsen, medewerker van Sportbedrijf Raalte, doet met Team Lef! Mee aan de Roparun. Om geld op te halen voor dat goede doel, houdt ze zaterdag 12 mei van 17.00 tot 20.00 uur een aquafietsmarathon in zwembad Tijenraan.

Voor de marathon zijn elk uur vijftien fietsen beschikbaar. Je kunt een fiets ‘kopen’ voor 10 euro per uur. De volledige opbrengst komt ten goede aan ‘Team LEF!’ en daarmee de Roparun.

Tijdens het uur aquafietsen word je door onze enthousiaste instructeurs, waaronder Aafke, opgezweept en flink aan het zweten gebracht. Dit alles onder begeleiding van stevige muziek. Wil je deelnemen aan de aquafietsmarathon, geef je dan op door een e-mail te sturen naar sport@raalte.nl en vermeld daarbij op welk tijdstip je wilt fietsen.

De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. ‘Team LEF!’ uit Raalte bestaat uit sporters die ‘allemaal een gemeenschappelijke passie voor het lopen en een gezond leven’ hebben.

Meer informatie over de marathon is verkrijgbaar bij Aafke Willemsen via 0572-347950 of aafke.willemsen@raalte.nl. Op www.teamlef.wordpress.com of www.roparun.nl vind je meer informatie over de estafetteloop en ‘Team LEF!’.

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit