Raalte Regio

Rohda Raalte O19-1 naar finale nacompetitie

Rohda Raalte Onder 19-1 speelde afgelopen zaterdag op eigen veld de halve finale van de nacompetitie tegen DZC'68 uit Doetinchem. In een meer spannende dan goede wedstrijd wist Rohda Raalte O 19-1, na een 2-0 ruststand en een zeer hectische slotfase, uiteindelijk met 2-1 te winnen.

Hiermee verzekerde het team van trainer Hans Nijboer zich van de finalewedstrijd om promotie naar de derde divisie. Deze wedstrijd zal aanstaande zaterdag 16 juni om 15.00 uur worden gespeeld tegen het hoogste jeugdteam van FC Meppel / Alcides (combinatie). Afgelopen zondag nog verloor Rohda Raalte de halve finalewedstrijd om promotie naar de Hoofdklasse van Alcides. Aan het vlaggenschip van de jeugd, onder 19-1, de kans om voor die nederlaag iets van revanche te nemen.

|Doorsturen

Tommy

2018-06-12 18:52:57

Een hectisch potje, afgelopen zaterdag.  Lang geleden dat ik een ROHDA-team zag dat niet alleen wilde voetballen, maar ook de bereidheid had te spelen met het mes tussen de tanden.  Een genot om naar te kijken. Jongelui, chapeau!!  ps. goeie scheidsrechter.

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer