Raalte Regio

Lemelerveld, Wijhe en Heino doen al mee

Sallandse voetballiefhebbers gezocht voor 7x7-competitie

Ben jij een echte voetballiefhebber, maar zie je het niet (meer) zitten om elke zaterdag, of zondagochtend op een heel veld te voetballen? Neem dan via jouw plaatselijke voetbalvereniging deel aan de Sallandse 7-tegen-7 voetbalcompetitie voor 35-plussers.

De insteek is om op vier of vijf vrijdagavonden in zowel het voor- als het najaar te voetballen. Op een speelavond komen alle teams samen op het sportpark van één van de deelnemende verenigingen. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams wordt een competitie of een toernooivorm opgezet, waarbij de teams het op een half veld tegen elkaar opnemen. Behalve een lekker potje voetballen met leeftijdsgenoten zal ook de derde helft niet ontbreken.

Tot dusver hebben Lemelerveld, Wijhe'92 en Heino al aangegeven minimaal één team te gaan leveren. Meer informatie over de spelvorm 7-tegen-7 is hier te vinden. Heb je vragen over de Sallande 7x7 competitie of wil je een team aanmelden, stuur dan een e-mail naar wedstrijdsecretaris-sr@vvlemelerveld.nl of naar seniorencommissie@vvheino.nl.

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer