Olst-Wijhe Regio

Cars & Coffee meeting in Boskamp

Bij Ruimzicht aan de Eikelhofweg 9 in Boskamp wordt zondag 3 september een Cars & Coffee meeting met klassieke USA cars gehouden.

Bent u in het bezit van een klassieke USA auto - of liefhebber van deze auto’s - dan bent u welkom tijdens het treffen van ‘Ruimzicht Cars & Coffee’. Het doel van dit treffen is: show je auto aan de andere deelnemers en het publiek en geniet ondertussen van een kop koffie en de verhalen over deze mooie voertuigen. Voor deelnemers is er een gratis kop koffie.

Het concept voor een dergelijk treffen is overgewaaid vanuit Amerika. In Nederland worden inmiddels al een aantal jaren op verschillende locaties Cars & Coffee meetings gehouden. Ruimzicht is gelegen aan de Salland Route en beschikt over een eigen grote parkeerplaats en een groot terras. Elke bezitter van een USA klassieke auto is zondag 3 september van harte welkom vanaf 10.00 tot 14.00 uur bij Ruimzicht, Eikelhofweg 9, 8121CV, Boskamp. Deelnemers en publiek hebben gratis toegang. Informatie: tel. 06-12529801.

www.ruimzicht.eu

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>