Olst-Wijhe Regio

Italiaans filmdiner in Holstohus

Filmhuis Olst verzorgt vrijdag 15 september een Italiaans filmdiner in het Holstohus. Dit is meteen de kick-off van het cultureel seizoen van ’t Nut en vindt plaats in hetzelfde weekend als het jaarlijkse Olsterfeest. Het bijpassende menu voor dit evenement wordt uiteraard weer samengesteld door Harry Harmsen van De Brasserie.

Ze zijn anno 2017 niet meer weg te denken: mobiele telefoons. Het is dé manier geworden om te communiceren met elkaar. Maar in de film Perfetti Sconosciuti (Perfect Strangers in het Engels) komt een gezelschap face to face samen. Tijdens het etentje bedenken ze een manier om elkaar als vrienden pas écht te leren kennen.

De aanvang is 18.30 uur, (zaal niet eerder open), waarna het programma om 19.00 uur start. NUT-leden kunnen kaartjes bestellen á 25 euro; niet-NUT-leden voor 30 euro. Bestellen loopt uitsluitend via: penningmeester.hetnut@gmail.com Vooraf betalen op: NL27RABO0139205918 onder vermelding van: Filmdiner 2017, naam & adres en aantal. Daarna ontvangt u een bevestiging, tevens uw entreebewijs. Op=op!

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>