Olst-Wijhe Regio

Najaarsfietstocht Middel met snert en beenham

De Activiteiten Commissie Middel presenteert op zondag 22 oktober weer de traditionele Najaarsfietstocht. De deelnemers fietsen een route van ruim 40 kilometer en na afloop staat er een maaltijd klaar in het Buurthuis, dat ook het startpunt is.

Vertrekken is mogelijk vanaf 9.00 uur. Om bij de koffiestop en lunch een goede spreiding te bewerkstelligen, kunnen tussen 9.00 en 9.30 uur zestig personen starten, daarna elk half uur opnieuw zestig fietsers. Halverwege de tocht is er een koffiestop bij Nieuw Sion (het voormalige Klooster Sion) waar een kijkje genomen kan gaan worden in de kloostertuin en in de kloosterkerk. Tijdens deze stop bestaat de mogelijkheid om de fietsaccu weer wat bij te laden. Na de koffie gaat men weer verder richting het buurthuis van Middel waar de lunch klaar staat met onder andere broodjes, snert en beenham. Het is ook mogelijk om wat extra’s mee naar huis te nemen; vermeld dat wel bij opgave.

De deelnamekosten bedragen 10 euro per persoon. Iedereen is welkom om aan de fietstocht deel te nemen. Voor mensen die in de voorgaande jaren hebben meegedaan, maar die dat door welke omstandigheid dan ook dat nu niet meer kunnen, bestaat de mogelijkheid om gewoon mee te eten in het Buurthuis. Bel daarvoor met 0570-563702. In het geval van zeer slecht weer wordt gevraagd om in elk geval deel te nemen aan de lunch.

Voor de evaluatieavond met het bekende stampottenbuffet op zaterdagavond 4 november zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Op de avond brengt Magic Herman met zijn Duo Act van de Tip Top markt een mooie show. Voor opgave en of meer informatie (over fietstocht en/of evaluatieavond) kan men tot en met donderdag 20 oktober terecht bij Wim Roddeman tel. 0570-563702, mob. 06-27366141 of stuur een mailtje naar erika67@hetnet.nl (vermeld daarbij ook of het gewenste tijdstip van vertrek).

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>