Olst-Wijhe Regio

Organisatie heeft programma Olsterfeest rond

De organisatie van het Olsterfeest is trots op het programma, passend bij hét dorpsfeest voor jong en oud. Het centrum van Olst zal van woensdagavond 13 september tot en met zondagavond 17 september in het teken van het Olsterfeest staan.

De aftrap, op woensdag, met de traditionele Appelloop, zal dit jaar worden bijgestaan door de appeltaartenbak-wedstrijd ‘Heel Olst bakt!’. Op donderdagavond kunt u verder in de culinaire sferen met het dorpsdiner. Trakteer iemand op een zelfgemaakt maaltje in de feesttent of schuif aan bij een tafel met ‘eten uit andere culturen’.

Op de vrijdagmiddag, die in het teken staat van het thema ‘Sportspektakel’ is er speciaal aandacht voor de jongste Olstenaren. De gezellige Olster jaarmarkt zal, als altijd, zaterdag plaats vinden. Op zondagochtend is er een prachtige IJsselrit voor klassieke auto’s, brommers en wielrenners.

De feesttent staat het hele weekend in het teken van de beste optredens en DJ’s. Hopelijk breken de Bökkers en de Beatcrooks, op vrijdag, de tent niet helemaal af. Want op zaterdagavond komt de ultieme live-sensatie Royal Beat. Op zondagmiddag zorgen de Twentse Toppers en Cool24 voor de perfecte afsluiting van het OlsterFeest.

Kaartjes voor de vrijdag en zaterdag zijn online te bestellen. Vanaf 2 september zijn er voor de zaterdagavond ook kaartjes te koop bij de Multimate, boekhandel Korten en de Santekraam in Olst. Kijk voor meer informatie, aanmeldingen en het gehele programma van het OlsterFeest op www.olsterfeest.nl.

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>