Raalte Regio

11e editie ATB ponyveldtoertocht Heeten tijdens Ponyweek

Traditiegetrouw start op de eerste zondag van de Ponyweek, 24 september, alweer de 11e editie van de ATB ponyveldtoertocht Heeten. Tussen 09.00 uur en 10.00 uur is de inschrijving en u kun van start gaan. Iedere deelnemer krijgt bij de inschrijving een consumptiebon voor een gratis kop koffie/thee en een consumptiemunt om na afloop onder het genot van een drankje nog even na te praten.

De routes – 35 en 60 km – voeren over zandpaden, bospaden, single-track routes, landweggetjes door het schitterende Sallandse (herfst)landschap. Elk jaar weer een unieke route, waarbij onderdelen van het mountainbike Netwerk Salland een schitterende basis vormen voor de jaarlijkse toertocht.

Behendigheid, stuurkunst en kracht kunnen wisselend worden ingezet, terwijl men op stukjes verharde wegen freewheelend weer even op adem kan komen. Sportiviteit, kwaliteit én gezelligheid zijn de ingrediënten die deze toertocht grote regionale bekendheid hebben gegeven.

De organisatie koestert deze formule en hoopt middels mond-tot-mond reclame ook dit jaar weer vele nieuwe deelnemers aan de start te zien. Op gevaarlijke punten worden verkeersregelaars ingezet. Het dragen van een fietshelm is verplicht.

Onderweg staan op beide routes verzorgingsposten om iedereen te voorzien van een hapje en drankje.

Inschrijven kan tussen 9.00 en 10.00 uur in de feesttent op het Dorpsplein. Deelnemers kunnen kiezen tussen 35 of 60 kilometer. De inschrijfkosten bedragen vijf euro per persoon. Scan & Go is beschikbaar.

Deelname aan de toertocht is voor eigen risico. Kinderen t/m groep 8 van de basisschool - onder begeleiding – kunnen gratis deelname deelnemen. Info: www.atbheeten.nl 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>