Raalte Regio

Al vijftig aanmeldingen voor achtste editie Open Muziekestafette Heino

De achtste editie van de Open Muziekestafette Heino zal - onder voorbehoud- plaatsvinden op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober 2018. Er zijn inmiddels vijftig aanmeldingen binnengekomen. "Erg bijzonder!', aldus Flip Jonkman van Stichting Open Muziekestafette Heino.

De Open Muziekestafette Heino spreekt duidelijk aan bij koren, orkesten, ensembles, solisten en leerlingen. De opkomst voor het muziekevenement is ook altijd hoog.

Organisatie
In de organisatie van de Stichting Open Muziekestafette Heino is het een en ander gewijzigd. Gerard Lammers uit Lammers is uit de organisatie gestapt. Huub Schultz uit Dalfsen is de nieuwe voorzitter en René Wibier uit Vilsteren heeft de functie van penningsmeester gekregen. Flip Jonkman uit Heino blijft de secretaris.

Financiële situatie
Een punt van zorg is de financiële zorg. Het Prins Bernhard Cultuur Fonds en de Stichting Roelofs Dijkslag hebben drie Muziekestafettes financieel ondersteund, maar daar komt dit jaar een einde aan. De organisatie is dan ook op zoek naar andere bronnen die het evenement financieel willen ondersteunen. Zo hopen ze, net als vorig jaar,  een bijdrage van de gemeente Raalte te krijgen.

Op de website van het muziekspektakel is meer informatie te vinden. Daarnaast zijn ze te volgen op Facebook (Stichting Open Muziekestafette).

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>