Raalte Regio

Broeklanderfeest: ‘hoe gekker hoe beter!’

‘Het Broeklanderfeest moet je gewoon met maak’n!’, luidt het motto van de organisatie. Velen namen dat advies ter harte en kwamen afgelopen weekend op het gezellige festijn af. “Met name de zaterdag was het topdruk, de mensen kwamen van heinde en verre” zo vertelt Lotte Holtkuile namens de organiserende Stichting Dorpsevenementen. “Het is allemaal fantastisch verlopen, het was een supermooi feest!”

Foto's: Annet van Raalten

Een van de leuke hoogtepunten was op de snikhete zondag het ludieke programmaonderdeel ‘Wie hef de rok an’ in de Broeklandse arena, waarbij het publiek ook nog een gokje kon wagen.

Ditmaal bonden teams van de carnaval en een groep 25-jarigen de strijd met elkaar aan. Spelonderdelen als Sumoworstelen, een grappige variant van ‘Wie ben ik’, een spel met zeepsop et cetera… Alles bij elkaar leverde het weer een spectaculair schouwspel op, geheel in de traditie van de Broeklanders. Met andere woorden: hoe gekker hoe beter! Grote winnaar werd uiteindelijk het carnavalsteam. 

Het gezellige dorpsfeest, dat traditiegetrouw in het eerste weekend van de bouwvak losbarst, werd maandag op feestelijke wijze afgesloten, met optredens van Baby Blue en DJ Sander.

|Doorsturen

Jan

2018-08-08 13:03:28

Zaterdag de rommelmarkt was helemaal niks. En daar hoor je niks over.  Gewoon stoppen broekland feest.

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>