Raalte Regio

Een muzikale ode aan Creedence Clearwater Revival bij Reimink Heeten

Zaterdag 18 november treedt de band The Fortunate Sons op in Reimink en worden oude tijden uit de jaren ’60 en ’70 herleefd. Iedere muziekliefhebber die houdt van de muziek van de Creedence Clearwater Revival mag deze avond absoluut niet missen. Met hun ‘Tribute to C.C.R.’ spelen de mannen van The Fortunate Sons de ene na de andere klassieker; Proud Mary, Who’ll stop the rain, Bad moon rising en I put a spell on you.

Tickets voor de show kosten €17,50 en zijn verkrijgbaar via www.reiminkheeten.nl of via de facebookpagina van Reimink. Wees er snel bij, want op=op. Zaterdag 18 november is de zaal vanaf 20.00 uur geopend en het veelbelovende optreden begint om 21.00 uur.

The Fortunate Sons treden al jaren in binnen- en buitenland op en hebben zich ontpopt tot trefzekere vertolkers van hun helden. Ze weten als geen ander de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty.

Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op de bas en Ipo van Drooge op de drums wordt het een dampend feest.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>