Raalte Regio

'Gestrand' in Lierderholthuis op de planken

De toneelvereniging van Lierderholthuis brengt op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari een komische thriller voor het voetlicht. ‘Gestrand’ speelt zich af op een, op het eerste oog, verlaten boerderij. Daar stranden vier vriendinnen doordat hun auto vast is komen te zitten in de modder. En dat terwijl ze kaartjes hadden weten te bemachtigen voor de Chippendales!

Wanneer plotseling de stuurse varkensboer verschijnt, neemt het verhaal een wending. Ze doen de ene vreselijke ontdekking na de andere. En zo verandert hun gezellige weekendje weg in een nachtmerrie. Iedereen is welkom om te zien hoe dit allemaal tot een einde gebracht wordt. Het stuk is geschreven door Mary Bakker-Schoon. Regisseur is Annie Linthorst. Spelers zijn Monique Dijkstra, Gerard Elshof, Madeleine Elshof, Karin de Graaff, Elles Horstman, Patrick Nauw en Benny Ramaker. Souffleuse is Brigitte Haverslag, toneelmeester Elles Jonkman.

Iedereen is welkom in Dorpshuis Lierderholthuis. Met natuurlijk na afloop van het stuk een verloting met mooie prijzen. Zowel vrijdag 26 als zaterdag 27 januari aanvang: 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. Toegang 6 euro voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar betalen 3 euro. Dit is inclusief koffie, thee of ranja voor aanvang.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>