Raalte Regio

Heinoër in voorprogramma Bowie tribute

Heinoër Allard Nijeboer, oftewel The Rockier, staat op zaterdagavond 14 oktober in het voorprogramma van de David Bowie-tributeband Non Blond Bowie, die zal optreden in de Nicolaaskerk in Heino

Allard speelt al 15 jaar in cafés, zalen en feesttenten in heel Nederland. Daarvoor was hij leadzanger/gitarist van de The Rockiers en NIKX. Tegenwoordig treedt hij alleen op en begeleidt hij zichzelf op elektrische en akoestische gitaar en stompbox, een houten kistje dat een geluid geeft als een bassdrum. Op zijn repertoire staat de betere pop en rock vanaf de jaren 70 tot nu; van Springsteen tot Creedence en van Coldplay tot Pearl Jam.

Het optreden van Allard start om 20.00 uur. De kerk is geopend vanaf 19.30 uur. Non Blond Bowie begint rond 21.00 uur. De band belooft een spectaculaire opening van haar optreden, dus kom op tijd. Non Blond Bowie bestaat uit vijf muzikanten. De band speelt vooral de bekendste Bowie-nummers zoals ‘Space Oddity’, ‘Changes’, ‘Life on Mars’, ‘Ziggy Stardust’, ‘Let’s dance’ en ‘Heroes’.

Allard zal in de pauze en na afloop ook bij Buuffies te zien en horen zijn. Kaarten kosten in de voorverkoop (bij De Smulbaai Heino en Schulten Lederwaren Raalte) 17,50 euro. Op de avond zelf is dat 22,50 euro. Op 25 november volgt een nieuwe tributeavond die in het teken staat van U2. Daarbij staat de Raalter gitarist Tom Veltien in het voorprogramma.

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>