Raalte Regio

Midzomernachtkamperen in Heino

Dit jaar wordt bij Zwembad de Tippe in Heino voor de vijfde keer het Midzomernachtkamperen gehouden. De doelgroep van deze onvergetelijke nacht zijn de kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisscholen. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid. De gehele avond, nacht en ochtend zijn er twee gediplomeerde zweminstructeurs van Sportbedrijf Raalte aanwezig en minimaal zes begeleiders.

Het programma begint om 17.00 uur met het opzetten van tenten en het oppompen van de luchtbedden. Daarna staat discozwemmen op het programma en kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren op speeltoestellen en een luchtkussen. Een snackwagen zorgt ervoor dat alle kinderen de lange avond goed doorkomen. ’s Avonds kan de jeugd kiezen uit een partijtje voetbal, volleybal en tafeltennis. En er is nog een leuk spel. Zondagmorgen gaan de kinderen eerst lekker plonsen in het zwembad en kunnen daarna genieten van een lekker ontbijt.

Kinderen van groep 5 t/m 8 die in bezit zijn van een zwemdiploma kunnen zich vanaf maandag opgeven via de website van www.vriendenvandetippe.nl. Ieder kind dient apart aangemeld te worden via het aanmeldformulier.

Bij het aanmeldformulier staat ook een link naar de lijst met accessoires die je verplicht mee dient te nemen zoals tent, luchtbed, slaapzak, kussen, warme pyjama, zwemkleding, handdoek, zaklamp, toilettas, medicijnen, sokken en schoenen. Het tarief voor het Midzomernachtkamperen is 4 euro voor kinderen met een zwemabonnement en6 euro zonder abonnement. Betaling is uitsluitend contact bij binnenkomst op 7 juli aan de kassa. Om alles in goede banen te leiden kunnen maximaal 110 kinderen kamperen. 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>