Raalte Regio

Openluchtbioscoop Luttenberg presenteert: Shaun the sheep

Openluchtbioscoop Het Lommerrijk Luttenberg presenteert: Shaun the sheep, een onweerstaanbare animatiefilm voor álle leeftijden!

Aardman (de maker) heeft met Shaun the Sheep movie een film gemaakt waarin de grote liefde voor het handwerk in combinatie met dat fijne Britse absurdisme goed te zien zijn.
Met een krankzinnig plan (handelsmerk van Aardman) brengen ze de boer een dagje in slaap in een caravan, die (een ongeluk zit in vele, vele kleine hoekjes) in de grote stad terechtkomt. De rest van het verhaal, met een paar prachtige liedjes, bestaat uit een zoektocht van de boerderijdieren in de metropool, waar ze worden achtervolgd door een man van het asiel en er tot hun schrik achter komen dat de boer niet alleen zijn geheugen kwijt is, maar ook een celebritykapper is, gebaseerd op zijn ervaringen als schapenscheerder.

Het mooie is: al deze gekkigheid werkt. En probeer er af en toe bij stil te staan dat dit hele universum handgeknutseld is. De genialiteit van Aardman zit in de vele details, die overal in beeld opduiken. Let eens op de schorre haan met megafoon, die de film opent. Hij kraait, de megafoon piept en hij krimpt ineen. Onweerstaanbaar voor alle leeftijden.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk de trailer!
https://www.youtube.com/watch?v=tQvwiOWpj7o 

wanneer: vrijdag 28 juli
waar: openluchttheater Het Lommerrijk Luttenberg, centraal gelegen achter de kerk
start: 21:30 uur
film: gezellige familie animatiefilm Shaun the Sheep
kosten: € 5,-

|Doorsturen

Luuk

2017-07-16 19:07:46

Leek mij leuk om met de kinderen heen te gaan totdat ik het tijdstip zag. 21:30 beginnen is wel een beetje laat voor een kinderfilm, weet niet hoe dat in luttenberg gaat maar bij ons liggen de meeste kinderen dan al lang in bed. 

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>