Raalte Regio

Uriah Heep blaast het dak van twintigste R&B af

Het Noordpoolorkest met alles er op en er aan, Waylon, The Blizzards, Racoon en dan als uitsmijter Uriah Heep. Man, wat was dat een Pinksterparty. We zijn niet zo van aantallen bezoekers, van uitverkocht of niet, maar het publiek leek zich niks aangetrokken te hebben van het weer. Het was volle bak en prachtig mooi.

Met suis in de oren kunnen we zeggen: gelukkig hebben we de foto's nog. Die zijn van Arnold Roolvink. (En we zijn in volgorde van tijd van achter naar voren gewerkt.)

Geniet nog even na of ga lekker zitten balen dat je er niet bij was. In dat laatste geval. Om 13.15 uur staat Phil Bee's Freedom weer overdekt op mainstage. En later vandaag komt de Raalter gitaarvirtuoos Tom Veltien zijn kunsten ook weer laten zien. En aan het eind van vandaag kun je zelfs genieten van De Dijk. Zie het hier allemaal.

En dan maandag ook nog.

Benieuwd wat jullie er van vonden, beetje genoten?

|Doorsturen

Huub Veldkamp

2016-05-15 12:03:26

Wat een geweldige avond, de combinatie van artiesten bood voor ieder wat wils. Racoon vond ik echt van wereldklasse vanavond en Uriah Heep boeide me van begin tot het einde... had nog wel wat langer mogen duren

Willy boshart

2016-05-15 21:23:48

Ik vond het geweldig. Vooral Uriah Heep, wat een fantastische band is me dat. Beetje jammer vond ik wel dat de bar vrijwel gelijk na Heep sloot. Al snap ik best dat iedereen naar huis wou hoor. Prachtig festival, goed georganiseerd en een geweldige sfeer.

Frank

2016-05-15 21:54:06

The Mighty Heep rocked in Raalte. Het geluid was super afgesteld.

Theo

2016-05-16 14:57:28

ik kwam vooral voor Uriah Heep en vond ze geweldig goed!!!!

mijn zoon heeft ze nu ook voor de eerste keer gezien en was ook vol lof!!!!!!

zo zie je maar weer hoe tijdloos zulke muziek is..!!! 

jan brouwers

2016-05-19 11:24:48

Kwam speciaal uit Brabant Steenbergen voor Uriah Heep , was geweldig , geniaal , en een heel gezellig goed georganiseerd festival , alle lof voor Ribs en Blues

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Algemeen

Digikrant


Agenda

Weer