Raalte Regio

Sallands tintje in voorprogramma: Tom Veltien en Ernst van der Sloot (‘The 2 guitars’)

Woodstock Tribute Band komt naar Heino

Woodstock: welke muziekliefhebber kent dit festival uit 1969 niet? De Stichting Live Music Heino vult daarom op 3 februari de Nicolaaskerk met de sixtiessound van de Woodstock Tribute Band. En er is ook nog een Sallands tintje: Tom Veltien en Ernst van der Sloot (‘The 2 guitars’) staan in het voorprogramma. 

De kaartverkoop is gestart, kijk op www.live-music-heino.nl

Sixties revival
Dat wordt genieten, want de Woodstock Tribute Band laat allerlei bekende hippienummers voorbijkomen uit de film over Woodstock, van de meezinger ‘Bobby McGee’ van Janis Joplin tot het virtuoze ‘Stairway to heaven’ van Led Zeppelin. De populaire achtkoppige coverband weet precies de sfeer te vangen die bij sixties muziek hoort, met krachtige zang en spectaculaire gitaarsolo’s.

Sallands voorprogramma
De jonge Sallandse popmuzikant Tom Veltien en de ervaren singersongwriter Ernst van der Sloot geven de aftrap met een eigen knipoog naar love, peace and happiness. Ze treden regelmatig samen op als The 2 guitars. Zo stonden ze onder andere in het voorprogramma van Jan Akkerman en van het Rosenberg Trio.

Praktische info
Het Woodstockconcert vindt plaats in de Nicolaaskerk, Dorpsstraat 2 in Heino. Aanvang 20.00 uur. De garderobe is ertegenover in de Maalderije en daar krijgt elke toeschouwer een gratis kopje koffie of thee. Na is er een afterparty met The 2 guitars bij Buuffies. Kaarten kosten € 17,50 in de voorverkoop en zijn te koop bij de Smulbaai (Canadastraat 16 in Heino) en Schulten Lederwaren Raalte (Herenstraat 14 in Raalte) of via de site van de Stichting Live Music Heino. Aan de zaal kosten de kaarten € 22,50.

|Doorsturen

Ben

2018-01-21 17:05:27

Led Zeppelin op Woodstock????

Dacht het niet hoor!!!!

Dolf

2018-01-22 12:20:01

Daarnaast is Stairway To Heaven ook geen sixties nummer. Led Zeppelin nummers zou ik sowieso niet onder de noemer 'hippienummers' scharen. Desalniettemin leuk dat ze t organiseren. Goeie muziek wordt altijd gewaardeerd.

Jolanda

2018-01-22 18:05:50

Het repertoire van de band is iets breder dan alleen Woodstock. Maar ga zeker luisteren, ze zijn geweldig goed!!!

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>