Olst-Wijhe Regio

Derde bijeenkomst Olst-Wijhe Werkt

Op dinsdagavond 19 september vindt de derde netwerkbijeenkomst van Olst-Wijhe Werkt plaats. Locatie is Zaal Logtenberg op de Boerhaar. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor ondernemers. Het inhoudelijke programma begint om 19.00 uur en duurt tot maximaal 21.00 uur. Daarna is er ruime gelegenheid om na te praten. 

Op het programma staan andere de uitreiking van de opbrengst van de Haringparty Olst-Wijhe aan Stichting Leergeld Salland; presentaties van Coöperatie Doorpakken Salland, Coöperatie Goed veur mêkare (duurzaamheidsbevordering), ondernemer Paul Hendriksen (nog meer duurzaamheid) en Marina Bökkers (over de plannen van de molenaarsfamilie).

Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een bedrijfspitch te houden. Ondernemers die hun eigen bedrijf kort willen presenteren, kunnen zich vooraf aanmelden via info@olstwijhewerkt.nl. Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst is verplicht en kan op www.olstwijhewerkt.nl of via info@olstwijhewerkt.nl. De entree bedraagt 10 euro (inclusief koffie, twee drankjes en hapjes). Voorafgaand kan men voor 7,50 euro gebruik maken van een dinerbuffet.

|Doorsturen