Olst-Wijhe Regio

Deuren Uw Slager Roy & Christel Ruiter geopend

Slagerij Ruiter heeft vorige week haar vernieuwde winkel geopend. De slagerszaak in Wijhe gaat verder onder de naam Uw Slager Roy & Christel Ruiter. De winkel zelf heeft een metamorfose ondergaan. Het assortiment is bovendien uitgebreid.

“We staan voor ambacht, smaak en persoonlijk contact”, zo stellen Roy en Christel. “We zijn specialist in vers. Klanten kunnen bij ons terecht voor eerlijk vlees en zelfgemaakte vleeswaren, maar ook voor complete maaltijden. Bovendien denken wij, als BBQ specialisten, graag met onze klanten mee.”

De slagerij is bovendien gestart met het Meat & Meals maaltijdenconcept. In drie eenvoudige stappen kunnen de klanten hun dagverse maaltijd samenstellen en/of profiteren van de MealDeals en SpecialMeals. Uw Slager Roy & Christel Ruiter biedt elke week mooie aanbiedingen. “Zo hebben we de ‘Speciaal voor u gemaakt’, elke twee weken een heerlijke specialiteit. Daarnaast bieden wij met de Voordeelpakkers, vlees- en vleeswarenaanbiedingen; lekkere producten met een korte bereidingstijd, tegen een scherpe prijs.”

De vertrouwde service en kwaliteit blijven, maar dan in een nieuw jasje, zo stellen Roy en Christel. “De Uw Slager formule staat voor lekkere en eerlijke producten die toegankelijk zijn voor iedereen die van lekker, betaalbaar vlees houdt.”

Uw Slager Roy & Christel Ruiter is te vinden aan de Langstraat 88 in Wijhe. 

|Doorsturen