Olst-Wijhe Regio

Eindejaars Keukenfeest bij Keukenland Wijhe

Keukenland Wijhe houdt van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari weer het Eindejaars Keukenfeest. Op het programma staan diverse demonstraties van professionele chefs op het gebied van inductie koken en het werken met de (stoom) oven. Om het jaar feestelijk af te sluiten, gelden er diverse acties.

Tijdens de demo's komen de bezoekers meer te weten over de diverse kooktechnieken, welke mogelijkheden de apparaten hebben en kunnen ze vragen stellen over de werking ervan. Ook kan men inspiratie opdoen in de Inspiration Lounge. Daarin staan zuilen met touchscreens. Zo kan men zelf, door middel van inspiratiebeelden, de gewenste keuken en het interieur samenstellen.

Op donderdag 28 december is er een outdoor cooking demonstratie van Takumi. 'Takumi' is Japans voor 'vakmanschap'. Met deze keramische Kamado-barbecues kan alles: grillen, bakken, roken en stomen. Bovendien is een Takumi Kamado zeer aantrekkelijk geprijsd. Voor meer informatie over het Eindejaars Keukenfeest en de tijden van diverse demo's zie www.keukenland.nl/kerst.

|Doorsturen