Olst-Wijhe Regio

Officiële opening Ondernemershuis Olst-Wijhe

Maandag wordt het Ondernemershuis Olst-Wijhe in het Holstohus in Olst officieel geopend. Wethouders Anton Bosch (economische zaken) en Herman Engberink (sociale zaken) verrichten vanaf 15.30 uur de openingshandelingen.

Het Ondernemershuis Olst-Wijhe is al op 1 juli van start gegaan. Het doel is drieledig: de begeleiding van mensen met een uitkering naar het ondernemerschap; het adviseren van inwoners die als ondernemer willen starten en de versterking van het ondernemersklimaat.

Elke donderdagochtend is projectleider Ineke Westerink tussen 8.30 en 12.30 uur in het Holstohus aanwezig om potentiële ondernemers te woord te staan. Deze kunnen zonder afspraak langskomen. Iedereen die een uitkering krijgt op grond van de Participatiewet, kan hier tijdens deze ochtend werken aan zijn/haar ondernemerschap en onderneming. De deelname aan en advisering vanuit het Ondernemershuis is gratis.

Een afspraak maken is mogelijk via het secretariaat van Ondernemershuis Deventer, tel. 0570-758021 of info@ondernemershuis-deventer.nl.

|Doorsturen