Olst-Wijhe Regio

Spectaculaire leegverkoop bij Slaapzaal in Wijhe

Slaapkamerspecialist Slaapzaal in Wijhe sluit na ruim 25 jaar zijn deuren. Voor het echt zover is, kan iedereen nog wel profiteren van zeer hoge kortingen tijdens de leegverkoop.

Slaapkamerspecialist Slaapzaal in Wijhe heeft een bijzonder rijke geschiedenis. Opgericht in 1993 en door de decennia heen altijd een vertrouwd adres waar menig klant een bed, matras, bedbodem of volledige slaapkamer aanschafte. Maar aan alles komt een eind; zo sluit Slaapzaal na ruim 25 jaar zijn deuren.

Slaapzaal is momenteel bezig om de magazijnen leeg te maken. Daarnaast is er de laatste tijd ook veel nieuwe voorraad aangevoerd van merken als Softline, Goed Slapen Nederland, Norma, Cinderella en M line. Naast volledige bedsystemen bestaat het aanbod ook uit slaapkamermeubels, boxsprings, matrassen, dekbedovertrekken en nog veel meer. Allemaal tegen kortingen die beginnen bij 25 procent en op kunnen lopen tot wel 75 procent. Slaapzaal verkoopt alle producten mét de fabrieksgarantie. Dankzij de ruime selectie is er voor iedereen, ongeacht slaapstijl en lichaamstype, een passend bed, bedbodem of matras te vinden.

Slaapzaal biedt een deel van het assortiment ook aan met een rode stip. Dit zijn artikelen waar er vaak slechts één of enkelen van zijn. Deze worden dan verkocht voor de helft van de helft, goedkoper is haast niet mogelijk. Maar let wel, de voorraad van deze artikelen met stip is zeer beperkt. Het loont dus zeker om een kijkje te nemen in de uitgebreide showroom van 1.000 vierkante meter.

Slaapzaal in Wijhe is te vinden aan de Handelsweg 6 in Wijhe. Bel voor informatie naar tel. 0570–525400.

Kijk ook op: www.slaapzaalwijhe.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer