Raalte Regio

Beaphar springt op de fiets voor het goede doel

Beaphar BV, een van origine Raalter familiebedrijf voor kleine huisdieren, bestaat dit jaar 75 jaar. Dit vond Beaphar Engeland een mooie reden om een sportief evenement te organiseren en daaraan een goed doel te koppelen. Een team van twaalf sportieve medewerkers van Beaphar Engeland ging de uitdaging aan om op de (race)fiets drie dagen lang (1,2 en 3 juli) een afstand af te leggen van 175 mijl (ongeveer 280 km).

De route was vanaf Engelse Beaphar kantoor in Haverhill richting het hoofdkantoor van Beaphar BV in Raalte. Op de laatste dag van deze uitdaging werd het Engelse team vergezeld door een enthousiast Nederlands team dat bestond uit eveneens 12 Nederlandse collega’s die werkzaam zijn bij Beaphar Raalte en Hedel. Ook CEO Henk Aa was van de (sportieve) partij.

Samen hebben ze als team het laatste stukje van de route gefietst (90 km) tot de finish, waar ze maandag om 15:30 uur feestelijk door de aanwezige collega’s en Directeur Daan Aa onthaald werden. De fietsers waren bij aankomst moe maar voldaan en daarnaast zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat van £10,385 aan sponsorgelden; fantastisch resultaat! Dit geld zal goed besteed worden door Cancer Research UK.

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Laatste nieuws

Columns en vaste rubrieken