Raalte Regio

Boertie Optiek viert 85-jarig bestaan met nieuw Varilux Center

Boertie Optiek in Raalte bestaat 85 jaar. En dat zeventiende lustrum moet gevierd worden. Na de complete vernieuwing van het Regionaal Optometrisch Contactlenscentrum in 2016 heeft Boertie nu ook de begane grond een metamorfose gegeven. "Dat past bij ons", stelt Ewald Diekman. "We hebben als echt Raalter familiebedrijf een reputatie opgebouwd op het gebied van oogzorg, techniek en innovatie en daaraan willen we met de metamorfose uiting geven."

Op de begane grond heeft het Varilux Experience Centre een nog grotere rol gekregen. Daar ligt het accent op persoonlijke analyses, advies en montage van brillen met glazen van Varilux. Met aandacht voor mode en trends op het gebied van monturen. Boertie Optiek is op koopzondag 25 maart extra geopend. Dan presenteert de zaak de nieuwe collectie van merken als Lafont, Penn&Ink, Face a Face en Tom Ford. De zaak is gevestigd aan de Marktstraat 18 in Raalte.Het 85-jarig bestaan wordt van 20 tot en met 25 maart gevierd met diverse acties en aanbiedingen.

Kader met raster: Hoog bezoek

Op dinsdag 20 februari heeft een kleine delegatie van Essilor Frankrijk en Nederland, wereldwijd leverancier en uitvinder van onder andere Varilux brillenglazen, een bezoek gebracht aan de vernieuwde winkel van Boertie Optiek. Ewald: "We zijn trots dat we met onze opvallende Varilux Experience corner een inspiratie mogen zijn voor de rest van de Europese optiekmarkt."

|Doorsturen

Uw reactie