Raalte Regio

DoorpakkenSalland houdt speeddate-avond

Donderdag 4 oktober organiseert DoorpakkenSalland een speeddate-avond. Organisaties met een hulpvraag en coaches ontmoeten elkaar hier persoonlijk. Het idee is vraag en aanbod te matchen. De avond vindt plaats in Boei10 in Raalte.

Doorpakker Barbara Jansen vertelt: "Er komen heel veel vragen binnen bij ons. De stichting van boerderij Strunk zoekt bijvoorbeeld een voorzitter die bij hun culturele inslag past. Een zorgclub met originele ideeën heeft een PR-dame nodig. Maar ook is er veel vraag naar financiële mensen, die een ondernemer kunnen helpen. Wij willen iedereen helpen en matchen. Uiteindelijk gaat het om het goede gevoel, dat bepaal je zelf Vandaar deze speed-date-avond."

Organisaties krijgen een praattafel en geïnteresseerden kunnen er tussendoor rondlopen. Iemand kan dan zelf bepalen of hij/zij een partij wil helpen en coachen. En welke rol Doorpakken daarbij kan spelen. De speeddate-avond duurt van 19.00 tot 20.30 uur, met aansluitend mogelijkheid tot borrelen en napraten. Aanmelden kan via info@doorpakkensalland.nl.

|Doorsturen