Raalte Regio

Informatiedag bij Monuta Holtmaat

Monuta Holtmaat presenteert op zaterdag 2 juni een informatiedag in haar kantoor aan de Lifgerusstraat 1a in Raalte. Tussen 10.00 en 14.00 uur kunnen bezoekers inspiratie opdoen over uitvaartmogelijkheden en hun persoonlijke uitvaartwensen vastleggen. 

“De meeste mensen hebben wel eens nagedacht over hun eigen wensen rondom de uitvaart, maar hebben deze niet vastgelegd. De informatiedag is bedoeld om mensen de kans te geven na te denken over hun wensen, er met de uitvaartverzorger over te praten en eventueel meteen vast te leggen. Zodat nabestaanden straks niet met onverwachte vragen achterblijven”, aldus Bert Holtmaat.

Iedereen die niet in de gelegenheid is of liever thuis uitvaartwensen invult, kan dit doen op www.monuta.nl/uitvaartwensen. Hier zijn ook tips en inspiratie te vinden voor het vormgeven van een bijzonder afscheid. Ook is het mogelijk om een afspraak voor een persoonlijk gesprek aan huis te maken. Tijdens de gratis informatiedag is iedereen welkom. Aanmelding vooraf is niet nodig.

|Doorsturen