Raalte Regio

Koopzondag in centrum Raalte

Op zondagmiddag 21 oktober zijn alle winkels in het centrum van Raalte weer geopend. De winkeliers hebben weer diverse activiteiten georganiseerd voor het hele gezin, die allemaal in het teken staan van heksen en de herfst. 

Op de Grote Markt komt een kinderplein. Bij de stand van ROJO events kunnen kinderen zich laten schminken en bij de vampier een lekkere suikerspin krijgen. Voor de kleintjes staat er nog een springkussen. Bij Vint-iets kunnen kinderen door een parcours op een bezem af te leggen een heksenvliegbrevet halen.

Vanaf vrijdagavond 17.00 uur tot zondag 16.00 uur is er bovendien een etalagespeurtocht uitgezet. In diverse winkeletalages in het centrum zijn letters verstopt. Al deze letters vormen samen een toverspreuk. Deze spreuk kunnen de kinderen op zondag 21 oktober inleveren op de Grote Markt en dan krijgen ze iets lekkers uit de heksenketel.

Onder alle ingeleverde toverspreuken worden bovendien ook twee kaartjes voor Heksendoorn bij Avonturenpark Hellendoorn verloot. Het deelnameformulier voor de etalagespeurtocht is te vinden op www.winkeleninraalte.nl. Afhalen bij Creashop Duymelot kan ook. De koopzondag duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Laatste nieuws

Columns en vaste rubrieken