Raalte Regio

LED-specialist Wantix Raalte breidt flink uit door overname MrLED

Wantix LED Raalte is flink uitgebreid door de overname MrLed in Groenlo. Eigenaar Bülent Köse van Wantix LED: "Door deze overname kunnen we ons verder uitbreiden op gebied van LED-verlichting voor bedrijven, winkels, magazijnen en kantoren.

Wantix LED Raalte is gevestigd aan de Boeierstraat 10g in Raalte. De activiteiten van MrLed worden daar naartoe overgeheveld. De vestiging in Groenlo komt te vervallen.

Wantix LED en MrLED werken al vier jaar samen. Voor het klantenbestand van het Groenlose bedrijf zijn er geen gevolgen, alle werk wordt overgenomen door Wantix.

Wantix LED bestaat sinds 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een solide en servicegericht bedrijf. Wantix is gespecialiseerd in LEDpanelen, LEDfotoplafonds, LEDTL-buizen en LED-downlights

Köse: "Ik kan nu verder uitbreiden en daardoor meer en grotere projecten oppakken. Dat is ook nodig, want het aantal bedrijven dat overgaat op LED groeit in hoog tempo. Ook niet zo gek als je bedenkt dat je de investering er meestal binnen een jaar al weer uit hebt. Met LED heb je beter licht op de plek waar je het hebben wil, de verlichting geeft geen warmte af, de levensduur is enorm lang en het stroomverbruik is in vergelijking met de reguliere verlichting spectaculair laag, tot wel 60-65% lager!"

Ondernemers die bij LED denken aan het felle licht van de eerste generatie LED, moeten zich snel op de hoogte laten brengen van de huidige mogelijkheden. Köse: "Zo kan ik in kantoren de LED's gewoon in systeemplafonds plaatsen door enkel een tegel te vervangen voor een LED-tegel. Je kunt LED in alle lichtsterkes krijgen en je kunt daglicht nabootsen. Dimmen is tegenwoordig ook gewoon mogelijk."

Köse: Er is in LED nu zoveel te koop dat ik voor de zakelijke altijd een oplossing voor handen heb. We kunnen ook energieberekeningen en lichtplannen maken. We verzorgen eventueel subsidie, denk aan EIA en provinciale subsidies. Uiteraard leveren we de LED. Wantix kan ook zorg dragen voor de installatie, samen met gecertificeerde installatiebedrijven. Kwaliteit staat altijd voorop."
Meer informatie over Wantix of over LED-verlichting? Köse nodigt u van harte uit. "Kom gerust even langs voor advies of desgewenst komen wij bij u."

|Doorsturen

Inge

2017-11-04 15:42:39

Goed bezig, mooi stuk. Succes Bülent

Albert

2017-11-04 18:53:02

Klein maar een mooi bedrijf, goede service en dag en nacht bereikbaar ook in weekend. Dik verdiend!

Martijn

2017-11-04 18:57:38

De naam Wantix en Bülent hoor ik de laatste tijd vaak en zijn mooie beletterde bus zie ik ook regelmatig:) Gefeliciteerd en ik zal binnenkort contact opnemen.

Wilco

2017-11-06 08:03:08

Energiezuinige LED berlichting in uw bedrijf en woning scheelt enorm. Vooral als je ook nog zonnepanelen op dak hebt. Onze schuur is ook verlicht door deze meneer met HiGH Bay LED lampen en LED Battens. Scheelde voor mij alles 2800 watt.

Herman

2017-11-06 14:08:01

Bülent Top! In pak nog wel :) Het wordt hollen en zweten komende tijd, dik verdiend een mooi vooruitgang voor hard werken laatste jaren. Keep on going :)

Michel

2017-11-06 20:58:07

Bülent proficiat! Stuk in Duurzaam Salland is ook zeer interresant. Veel succes toegewenst!

Rudi

2018-09-25 11:57:28

Gevraagd help mij aan een daglicht lamp

Uw reactie