Ommen Regio

VIDEO: Ouderen worden beroofd in Ommen Hardenberg

In Hardenberg worden de pinpassen van twee bejaarde vrouwen tijdens het winkelen gestolen. In Ommen is er een 86-jarige vrouw beroofd van haar portemonnee. Vervolgens is er €1000 van de bankpas van mevrouw afgehaald. Wie herkent de vrouw op de bewakingsbeelden die met de gestolen passen geld opneemt bij een pinautomaat. De politie vraagt in Onder de Loep uw hulp bij deze zaak en bij misdrijven in. 

De politie vraagt in Onder de Loep uw hulp bij deze zaak en bij misdrijven in.

Ommen, diefstal portemonnee

Op zaterdag 2 december doet een 86-jarige vrouw boodschappen met haar dochter. Zij bergt haar portemonnee na het afrekenen zorgvuldig op. Bij een volgende winkel komt zij erachter dat haar portemonnee niet meer in haar handtas zit. Als ze de bank belt blijkt er al ruim €1000 van haar rekening gepind te zijn. Op bewakingsbeelden van de bank is te zien hoe twee onbekende jonge vrouwen met haar pinpas geld van haar rekening halen. Wie kent of herkent dit onbekende tweetal?

Hardenberg, zakkenrollers pinnen met gestolen pinpas

Op donderdag 7 december pint een 78-jarige inwoonster van Hardenberg bij de pinautomaat in een supermarkt. Hierna doet ze nog boodschappen bij een andere winkel. Hier voelde ze in het gangpad iets tegen haar aan komen en zag een onbekende vrouw. Later blijkt dat deze zelfde vrouw een paar honderd euro pint met haar pinpas. De vrouw, die in het gezelschap was van een onbekende man, is zowel in de winkel als bij de pinautomaat vastgelegd door bewakingscamera’s. Wie kent of herkent haar?

Op maandagochtend 18 december doet een 70-jarige vrouw boodschappen bij diverse winkels in Hardenberg. Als laatste pint ze haar boodschappen in een winkel aan de Smederijstraat. Bij haar auto aangekomen wordt ze aangesproken door twee onbekende vrouwen. Ze vragen de weg naar het ziekenhuis. Later mist ze haar pinpas en komt tot ontdekking dat er €1250 is gepind. Van de onbekende pinster zijn bewakingsbeelden. Wie kent of herkent haar?

Deze zaken zie je in Onder de Loep op donderdag om 17.45 uur, herhaling elk uur. De uitzending wordt herhaald op zondag vanaf 17.45 uur. Kijk voor alle uitzendtijden in de tv-gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken hieronder.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll






Agenda

Weer