Dalfsen Regio

Centraal contactpunt over drugs in Dalfsen

Uit onderzoek is gebleken dat inwoners van Dalfsen geen idee hebben waar zij terecht kunnen met vragen over drugs. “Er zijn diverse landelijke websites en telefonische informatielijnen. Maar inwoners misten een lokale plek waarbij ze terecht konden. Ik ben ontzettend blij dat we op korte termijn een contactpunt konden realiseren en Michael hier een belangrijke rol in gaat spelen” vertelt wethouder Jan Uitslag.

Michael de Vries, specialist in het coachen en begeleiden van jongeren, hun gezin en hun omgeving. “Inwoners mogen mij altijd bellen, mailen of appen. Ik ben er voor iedereen en sta open voor alle vragen rondom drugs, maar bijvoorbeeld ook om vragen over drugsgebruik bij inwoners zelf of bij anderen te beantwoorden.”

Heb je een vraag over drugs? Wil je als ouder weten hoe je met je kind kunt praten over drugs? Wat moet je doen als iemand van je sportvereniging jou drugs aanbiedt? Of maak jij je zorgen om het drugsgebruik van vrienden of van je zoon of dochter?

Vanaf 15 maart 2018 kunnen inwoners van de gemeente Dalfsen op een laagdrempelige manier met alle vragen over drugs terecht bij Michael de Vries van SAAM Welzijn via telefoonnummer 06 31 69 48 04. Ook is informatie via de e-mail m.devries@saamwelzijn.nl en website www.saamwelzijn.nl te verkrijgen.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer