Dalfsen Regio

Drie jubilarissen dameskoor Heilig Hart gehuldigd

De Heilig Hart Parochie in Lemelerveld hield afgelopen zaterdag het Sint Caeciliafeest. Een beetje verlaat, aangezien het feest, dat aanvankelijk was gepland op 18 november, destijds wegens omstandigheden niet kon doorgaan. Toch werd besloten om het feest alsnog te houden. Vooral omdat het herenkoor op houdt te bestaan.

Op de foto van links naar rechts: Betsy Ogink, Trees Langenkamp en Gerda Meijer. Foto: Hans Heerink

Het herenkoor kreeg steeds minder leden en dirigent Wim Sibelt had aangegeven te stoppen. Daarna zag het koor geen mogelijkheid meer om door te gaan. Gedurende de viering in de Heilig Hart kerk zongen het dameskoor en het herenkoor voor het laatst gezamenlijk.

Aan het einde werden er drie leden van het dameskoor gehuldigd. Betsy Ogink-Eijkelkamp vierde haar 50-jarig jubileum als koorlid en Gerda Meijer-Koetsier en Trees Langenkamp-Kogelman hun 25 jarig jubileum. Onder toeziend oog van de overige koorleden, familie en overige parochianen mocht voorganger Pastor Butti hen namens de Sint Gregoriusvereniging de versierselen opspelden. Voor Betsy een gouden speld en voor Trees en Gerda een eremedaille in zilver. Daarnaast mochten ze een oorkonde in ontvangst nemen en kregen ze bloemen aangeboden. Na de viering werd het feest voortgezet in het parochiecentrum.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer