Raalte Regio

Organisatie speelt in op afgelasting Gay Pride in Lemelerveld

Popfestival Lil’Hill in Luttenberg 'gayt' sowieso door

Het Luttenbergse popfestival Lil’Hill heeft vandaag laten weten dat het sowieso doorgayt op 22 juli. Het festival reageert hiermee op nieuws dat de Gay Pride in het naburige Lemerlerveld waarschijnlijk wordt gecancelled. Lil’Hill heeft dit jaar weer een gevarieerde line-up en nodigt de bezoekers van de Gay Pride graag uit om een feestje te komen vieren.

Perswoordvoerder Wiebe Alferink legt uit dat iedereen op het festival welkom is: “Zonde dat een collega festival waarschijnlijk niet doorgaat, maar we nodigen graag iedereen uit om feest te komen vieren in Luttenberg. Lil’Hill is een openminded festival dat al 19 jaar bestaat en jaarlijks allerlei slagen volk verwelkomt.”

De organisatie biedt bezoekers van de Lemelerveldse Gay Pride een speciale toegangsprijs aan van €10. “Al is die prijs voor iedereen hetzelfde, want onderscheid tussen mensen maken we natuurlijk niet,” verklaart Wiebe Alferink.

Dit jaar heeft het festival een nieuwe derde area gecreëerd die, indien de Lemelerveldse Gay Pride niet doorgaat, omgebouwd wordt tot gaybar. “Dan heb ik ook eindelijk mijn zin,” aldus Alferink.

Lil’Hill vindt in 2017 plaats op zaterdag 22 juli tussen pakhembeet 16.00 uur en 02.00 uur. Op de line-up staan onder andere The Dawn Brothers, Mooon, The Mighty Breaks, Beatz Freq en Vieze Vedi.

Meer info is te vinden op www.lilhill.nl. Het festival is ook actief op Facebook: www.facebook.com/lilhillfestival en Twitter: www.twitter.com/LilHillFest.

Lil’Hill 2017
Met o.a. The Dawn Brothers, Mooon, The Mighty Breaks, 90s door Leon B
Zaterdag 22 juli 2017
Kaarten: €10 (en alleen aan de dagkassa te verkrijgen)
Aanvang 16.00 uur

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer