Ommen Regio

180 meter aan fashiontrends in Ommen

De modeshow in maart moest helaas worden verplaatst, omdat ineens een Oostenwind kwam opzetten en de thermometer naar het vriespunt daalde. Afgelopen weken schijnt de zon en de terrassen zit weer vol. Iedereen krijgt lente kriebels in de buik door alle zomerse kleuren die in de winkels hangen. Dit voorjaar houden de modewinkels uit Ommen weer het halfjaarlijks en terugkerend evenement Trendy Ommen aanstaande zaterdag 21 april.

De modeshow heeft inmiddels al een behoorlijke traditie opgebouwd door de jaren heen. Inwoners van Ommen en omstreken ontmoeten of spreken met elkaar af om de nieuwste mode te gaan bekijken. Voorafgaande jaren vond de show plaats op een podium op het Kerkplein. Dit jaar gaat het anders. Er zal 180 meter lange loper worden gelegd rondom de Hervormde Kerk op het Kerkplein. Oftewel ‘Het rondje mode om de kerk’, vertellen Jenneke Veurink van Quattro store en Stephanie Bruin van Shoes by Stef vol enthousiasme. Het is best spannend, want 180 meter catwalk is best wel veel. Langs de loper zullen stoelen staan en alle winkels hebben een lekker hapje en drankje klaar staan.

Er zullen verschillende modellen van 17 verschillende Ommer winkels de laatste trends showen op gebied van fashion, schoenen, styling, haar en make-up. De winkels die mee doen hebben met elkaar een hand-out gemaakt, waar iedereen hun trends en musthaves kunnen laten zien. Het trendboekje mag iedereen meenemen naar huis, zodat ze thuis op de bank nog eens kunnen na lezen wat ze in de show hebben gezien. De shows zijn om 13:30, 14:30 en 15:30 uur.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer