Ommen Regio

Burgemeester Vroomen brengt bezoek aan PCBS De Hoekstee in Beerzerveld

Op dinsdag 23 januari heeft de nieuwe burgemeester van Ommen, Hans Vroomen, samen met raadslid Gerrit Middelkamp (VOV) een bezoek gebracht aan basisschool De Hoekstee in Beerzerveld. Burgemeester Vroomen bekleedt sinds 18 december 2017 zijn nieuwe functie en maakt daarom een kennismakingsrondje door de gemeente Ommen.

Twee leerlingen van De Hoekstee, Tess Lennips en Tess Bijkerk, hebben de burgemeester rondgeleid door de school.
Het gebouw is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Er zijn nieuwe vloeren gelegd in alle groepen, zowel binnen als buiten is de school geschilderd en er zijn 66 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van de school. Binnenkort zal de gemeenschapsruimte worden gerenoveerd en krijgen alle kinderen nieuwe tafels en stoelen. Ook hebben Tess en Tess verteld over het werken met de tablets, het thematisch werken en de muzieklessen die gegeven worden door een vakdocent.

Als afsluiting van het bezoek is er een mooie foto gemaakt met burgemeester Vroomen, raadslid Middelkamp, Tess Bijkerk en Tess Lennips. Alle foto's van het bezoek zijn te zien op de website van PCBS De Hoekstee, www.hoekstee.nl

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer