Ommen Regio

Dansstudio 85 nieuw in Ommen

Dansstudio 85 opent woensdag 24 januari haar deuren in Ommen. In de bovenzaal van het Hervormd Centrum zal Debby Vliek vanaf dan danslessen gaan geven aan iedereen die soepel in de heupen is of wil worden.

Debby heeft haar opleiding tot docent dansopleidingen in Arnhem afgerond in 2008 en heeft daarna jarenlang les gegeven aan onder andere selectiegroepen voor verschillende dansopleidingen waar uiteindelijk het grootste deel doorgroeide naar de opleiding.  Met haar ervaring wil ze nu eindelijk haar droom waar maken en een dansschool beginnen in Ommen. Naast volwassenen is er ook ruimte voor kinderen vanaf groep 1 die kunnen aansluiten in de ‘kids dance’ groepen.

Voor het Ommer publiek is Debby bekend van de welkomstdans voor de Sint tijdens de Sinterklaasintocht in Ommen van vorig jaar. Verschillende basisscholen werden in de weken voor de intocht getraind door Debby, waarna er tijdens de intocht een enorme dansshow voor de Sint werd gegeven door de getrainde kinderen.

Om kennis te maken met Dansstudio 85 zijn er woensdag 24 en vrijdag 26 januari open lessen waar iedereen gratis kennis kan maken met de dansstudio en met de verschillende stijlen dans. Kijk op website www.dansstudio85.nl voor alle informatie en opgeven voor de open lesdagen.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer