Ommen Regio

’Het pand was op, het werkte niet meer'

De Hema in Ommen straalt weer

Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar na 40 jaar heeft de Hema in Ommen een nieuwe locatie. Het pand in de Brugsststraat heeft zijn deuren gesloten en na de opening van het pand een aan de Varsenerstraat is een nieuw Hema tijdperk in Ommen aangebroken.

Tekst: Cynthia Vos

Verhuizen naar een nieuwe locatie was een langgekoesterde droom van Herman ten Hartog, die samen met zijn partner franchisenemer is van het filiaal in Dalfsen en in Ommen. ‘’Het centrum van Ommen is de afgelopen jaren verplaatst en Hema wil graag op een a-locatie zitten’, vertelt ten Hartog. Door de verschuiving van het centrum voldeed de oude locatie niet langer, maar dat was niet de enige reden voor een verhuizing. ‘’Het pand was op, het werkte niet meer.’’

Ten Hartog is dan ook erg blij met het nieuwe pand. ‘’De Hema formule versterkt het pand en het pand versterkt de formule’’, vertelt hij trots. Na jaren van voorbereiding en papierwerk kwam in april vorig jaar het goede nieuws, het nieuwe pand ging er komen. Op 28 juni was er een informele opening voor personeel en familie en vrienden. Op donderdag kwamen veel nieuwsgierige Ommenaren het pand voor de eerste keer bekijken. ‘’De reacties van de klanten zijn eigenlijk alleen maar superpositief‘, de klanten vinden de nieuwe winkel schitterend en ervaren het als ruimer, Hema Ommen straalt weer, aldus de franchisenemer.

Naast de vertrouwde Hema elementen zijn er ook een paar veranderingen doorgevoerd. De versafdeling, met onder andere vleeswaren en brood, is niet meer te vinden in het nieuwe pand. ‘’Dat was een bewuste keuze’’, vertelt ten Hartog. ‘’Het horeca gedeelte is in het nieuwe pand een stuk groter geworden en daar moest de versafdeling voor wijken’’. In de nieuwe Hema is meer speelgoed te vinden en ook de kledingcollectie is uitgebreider dan in het oude pand. En zelfs voor een softijsje kunnen de klanten vanaf nu bij de Hema aan de Varsenerstraat terecht.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer