Ommen Regio

Presentatie 'Hoe werkt het in relaties' in Ommen

De Stichting Gezonde Relaties Nederland verzorgt op maandag 2 juli van 20.00 tot 21.30 uur de presentatie 'Hoe werkt het in relaties'. Deze vindt plaats op basisschool Sint Bernardus in Ommen.

Imke Cremers en Barbara Cremers uit Vilsteren hebben onlangs de Stichting Gezonde Relaties Nederland opgericht vanuit de overtuiging dat een gezonde relatie van jonge stellen een positieve invloed heeft op hun welzijn, het risico op een scheiding vermindert en dat een gezonde en duurzame relatie een positief effect heeft op het ouderschap en de ontwikkeling van kinderen. De stichting biedt laagdrempelige activiteiten aan voor jonge stellen om te komen tot een gezonde, liefdevolle en duurzame relatie.

De stichting start haar activiteiten met de presentatie ‘Hoe werkt het in relaties’ in Ommen. Barbara Cremers zal spreken over hoe het werkt in langdurige relaties en wat de invloed van ons brein is op ons gedrag in relaties. Er volgt uitleg over wat een gezonde relatie is en het nut hiervan en natuurlijk hoe je samen lang gelukkig blijft. Geïnteresseerden kunnen de presentatie bijwonen en zich aanmelden met een mail naar gezonderelatiesnederland@gmail.com.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer