Ommen Regio

Ommen doet mee met 'NL doet'

Ook in 2018 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om op 9 en 10 maart 2018 een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Ook voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente Ommen is dit weer een mooie kans om, gesteund door een landelijke campagne, een aantal nuttige en leuke klussen aan te melden om zo nieuwe vrijwilligers een kijkje in de keuken te gunnen en enthousiast te maken voor hun activiteiten. Dus…. moet de speeltuin opgeknapt worden of het buurthuis geschilderd, wilt u ouderen of gehandicapten een dagje uit aanbieden, heeft u ideeën voor een gezellige high tea en een zangmiddag of wilt u het buitenterrein eens lekker aanpakken en zomerklaar maken, meld dan uw klus aan via www.nldoet.nl!

Maak een mooie omschrijving en laat iedereen weten dat er bij uw organisatie werk aan de winkel is op 9 en 10 maart 2018. Financiële bijdrage! Als u uw klus tijdig aanmeldt kunt u een financiële bijdrage van maximaal 400 euro ontvangen van het Oranje Fonds. Let op: de aanvraag van de klus moet voldoen aan een aantal voorwaarden en het digitale aanvraagformulier voor deze bijdrage moet uiterlijk 31 januari 2018 binnen zijn bij het Oranjefonds! Kijk op www.nldoet.nl. Er is een beperkt budget beschikbaar, dus op is op!

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer