Ommen Regio

Ook dit jaar weer Nacht Zonder Dak in Lemele

Op 30 september is het weer zover: de Nacht Zonder Dak. Een geweldige activiteit voor de jeugd uit Lemele van 12 tot 15 jaar. Een nacht slapen in je eigen gemaakte krotje. Dat kan van kartonnen dozen gemaakt worden, maar de organisatie heeft ook wel eens bijna echte prefab-hutten zien verrijzen!

Sommige bouwsels hebben luifels, paletvloeren of piepschuimisolatie. Het maakt allemaal niet uit, als je samen de nacht maar door komt.
Er wordt gezorgd voor een leuk programma, zodat het een geweldige ervaring wordt. Niet alleen maar leut, maar voor heel eventjes stilstaan bij de situatie zoals die geldt voor miljoenen kinderen in krottenwijken en op vuilnisbelten.

Nacht Zonder Dak: ervaar hoe het is om zoals veel kids op de wereld de nacht op straat door te brengen. Aanmelden kost €5,00 en kan via www.nachtzonderdak.nl/lemele. Deelnemers zorgen voor minimaal €25,00 sponsorgeld, ze doen het tenslotte niet voor zichzelf. De sponsorlijsten zijn op te halen bij Jannie Luiken of Eddie Wilts.

De Nacht Zonder Dak duurt van zaterdag 30 september 18.00 uur tot zondag 1 oktober 8.30 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer