Ommen Regio

Succesvolle derde editie van Jeugd Lemels Open

Zelfs het weer leek geregisseerd op Sportpark Zandeinde in Lemele. De derde editie van het Jeugd Lemels Open vond plaats onder prachtige omstandigheden: goed weer en het sportpark lag er weer strak en netjes bij. De finale van de junioren eindigde in de regen. Dat kwam goed uit, want daarmee stroomde de kantine vol voor de prijsuitreiking.

Het toernooi begon op dinsdag met de junioren poule (7x7). Op woensdag werden de maxi (7x7) en mini (4x4) poules afgewerkt. Het spektakelstuk vond plaats op vrijdag met de halve finales en vervolgens de finales in de drie leeftijdscategorieën. In totaal streden 25 teams voor de wisselbeker, maar hadden ze vooral ook veel plezier.

Er deden niet alleen teams mee met getrainde voetballers, maar ook teams met neven en nichten en teams met vrienden (uit de ‘keet’). Je hoeft niet op voetbal te zitten. De unieke formule van de Jeugd Lemels Open zorgde voor leuke wedstrijden. Ieder team moet namelijk meiden op het veld hebben, een doelpunt door een meisje of met een kopbal telt dubbel en geen ingooi meer, maar in het veld brengen van de bal door te dribbelen of te passen.

Eindstand
MINI:
1. Tjerja's Voetbaltraining
2. De Voetbal Gang
3. Bliksemknallers
4. Voetbaljagers

MAXI:
1. Lemelerveld in het zwart
2. Lemelerveld in het wit
3. Platteland united
4. Dah wee-k nie

JUNIOREN:
1. FC Versgeperstesinaasappelsap
2. FC poar neem'n
3. FC handen in de broek
4. Team Zonder Naam

Kijk voor foto’s op de Facebookpagina van SC Lemele.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer