Ommen Regio

Wandelaars avondvierdaagse Ommen warm onthaald

Ook dit jaar werd in Ommen weer de jaarlijkse avondwandelvierdaagse gehouden. Vele wandelaars liepen vorige week vier dagenlang drie, vijf of tien kilometer. De vierdaagse werd traditiegetrouw afgesloten met het defilé op donderdag. 

Foto: Cynthia Vos

De verschillende deelnemende scholen verzamelden zich op het grasveld voor de Profit Gym. Daar kregen de kinderen hun medaille uitgereikt en werden ze door familie en bekenden beloond met snoep en bloemen. Toen alle scholen verzameld waren op het grasveld maakten de deelnemers zich op voor het laatste stukje van de vierdaagse. Met de bloemen in de handen en onder muzikale begeleiding van de drie korpsen liep de stoet naar de atletiekbaan, het eindpunt van deze warme avondvierdaagse.

Ook deed een groep van in totaal negentig bewoners van de woonzorgcentra ’t Vlierhuis, Oldenhaghen en Nijenhaghen uit Ommen mee met de laatste dag van deze editie. Samen met familie, medewerkers en vrijwilligers, waaronder diverse wijkbewoners, legden zij de route van drie kilometer af. Lopend of zittend in de rolstoel trok de groep al zwaaiend en zingend door de straten van Ommen.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer