Nieuwleusen

Jongerendebat in Nieuwleusen

Ben jij 12 jaar of ouder en wil jij invloed uitoefenen op de lokale politiek? Dat kan op vrijdagavond 17 november in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen. Dan gaan gemeenteraadsleden in gesprek met jongeren. Het jaarlijkse jongerendebat wordt dit jaar door jongeren, SMON Welzijn en de gemeente Dalfsen georganiseerd.

De avond gaat van start met een gezamenlijk buffet. Het buffet zal om 18.00 uur worden geopend, de zaal is open vanaf 17.45 uur. Van 19.00 tot 21.00 uur is men met elkaar in gesprek. De onderwerpen die aan bod komen tijdens deze avond zijn heel divers, van straattaal, onderwijs tot aan keetbeleid.

Voor dit debat is de organisatie op zoek naar enthousiaste jongeren die aan de hand van leuke stellingen het gesprek aan willen gaan met de raadsleden. Tijdens het jongerendebat zullen vanuit de verschillende partijen raadsleden aanwezig zijn.

Deelname is gratis, opgave is verplicht en kan t/m 13 november. Geef je op door je naam en leeftijd te mailen naar joyce@smon.nl en laat jouw stem horen! Voor meer informatie bel 0529-482121.

|Doorsturen

Uw reactie
Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer