Dalfsen Regio

Maurits Von Martels en LTO Vechtdal organiseren landbouw inloopochtend

Vrijdag 6 april is de tweede landbouw inloopochtend samen met LTO Vechtdal en Tweede Kamerlid Maurtis Von Martels uit Dalfsen. Die namens het CDA in de kamer zit. Het doel van de bijeenkomst is om samen met de boeren uit Dalfsen, Ommen en Hardenberg in gesprek te gaan over vragen, adviezen en zorgen. Inloopochtend is bij De Rheezerbelten in Hardenberg.

Maurits Von Martels (CDA) en Malik Azmani (VVD) hebben zulke ochtenden al eerder georganiseerd en LTO Vechtdal zag hier ook wat in. 

Een inloopochtend speciaal voor agrariërs. Aankomende vrijdag wordt dus al de tweede editie georganiseerd.

Agrarisch Nederland is blij met een minister van Landbouw en meer agrariërs in de politiek. De politiek wil dan ook graag input vanuit de sector zelf om te weten wat er speelt.

Dus heeft u vragen, adviezen, tips en/of zorgen? Pak dan uw kans en kom vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur naar De Rheezerbelten in Hardenberg.
Maak gebruik van dit moment om het gesprek aan te gaan met politicus Maurits Von Martels en LTO Noord afdeling Vechtdal. De koffie staat vrijdag 6 april klaar in Hardenberg waar de inloopochtend toegankelijk is voor alle agrariërs uit Dalfsen, Ommen en Hardenberg.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer